Personlig Yoga-Träning

Tillsammans bygger vi ett personligt program där vi behandlar dig som helhet

Vi utgår ifrån hur andning, fokus och motoriska färdigheter interagerar med påslag av olika delar av nervsystemet och hur detta inverkar på din fysiska och psykiska hälsa.

Utgångspunkten ligger i yoga asana och mindfulness/meditation med perspektiv och tillvägagångssätt ifrån Feldenkraismetoden. Stor hänsyn tas till eventuella skador och rehabiliteringsprocesser.

Träningen grundar sig i sensomotorisk optimering och kan med fördel kombineras med manuella behandlingar - helt skräddarsytt utefter dina behov.

Ett personligt anpassat program tar hänsyn till din kropp och dina behov - träningen möter dig där du är

Många är vi som skadat oss genom att ha pushat för hårt och försökt efterlikna yogans ofta krävande poser utan att först ha lagt en sund grund för dessa.

Vi lämnar externa ideal och marknadsförda kroppar bakom oss och utgår ifrån dig och din kropp. Träningen ska ge dig kraft, balans och glädje.


Personlig Yoga-Träning är till för dig som vill ha en holistisk träningsrutin som hjälper dig må bra i dig själv. Ditt mål kan exempelvis vara att bli av med smärta och stelhet, hantera stress, depression eller ångest, komma ner i varv innan du ska sova och hitta energi när du ska vakna.
För andra kan det vara att skapa en personlig rutin som ser till dig som helhet, hjälper dig hålla formen, må bra och prestera i de stunder då det är viktigt för dig.


Boka tid!

Stay in Touch